Redirectionare 2% impozit

INFORMATII  >  Redirectionare 2%

2% din impozit pentru Spitalul Municipal de Urgenta Pascani 

          Societatea Humanitas Iamanech  Pascani, o organizatie nonprofit preocupata de imbunatatirea calitatii vietii pacientilor din Spitalul Municipal de Urgenta Pascani, lanseaza campania de colectare a 2% din impozitul pe venit.

          Campania se desfasoara in conformitate cu prevederea “2%” din Codul Fiscal prin intermediul careia orice contribuabil poate decide ca acest procent din impozitul pe venit datorat statului  sa fie redirectionat catre o organizatie non profit. Procedura nu presupune nici un cost financiar suplimentar din partea contribuabilului.
          Formularele pot fi depuse pana la mijlocul lunii mai.
          Redirectionarea procentului de 2% din impozitul pe venit aferent anului 2015 se poate face pana la data de 15 mai 2016 si necesita doar completarea unui formular cu datele dumneavoastra de identificare. Nu este necesara specificarea sumei, nu este necesara atasarea fisei fiscale. Formularul completat trebuie trimis la Administratia Financiara de care apartineti sau formularul scanat il puteti trimite la adresa de email: 
spitalulmunicipalpascani@yahoo.com , reprezentantii ONG-ului il vor depune pentru dumneavoastra la Administratia Financiara. Formularul pentru redirectionarea a 2% din impozitul pe venit pe anul 2015 se poate descarca de pe site-ul www.spitalulmunicipalpascani.ro.

          Contribuabilii persoane juridice pot la randul lor sa redirectioneze 20% din impozitul pe profit pentru sponsorizari in contul nostru de virament RO50RNCB176010588780001 deschis la BCR Pascani sau direct in contul de virament a; Spitalului Municipal de Urgenta Pascani RO30TREZ40721F370100XXXX deschis la Trezoreria Pascani.

          Spitalul Municipal de Urgenta Pascani multumeste pe aceasta cale celor care au directionat 2% din impozitul anului 2014 in urma carora s-a colectat suma de aproximativ 36000 lei si spera ca mai multi contribuabili vor completa aceste cereri in acest an.
         

          Nu uitati 15 mai 2016!!!

  Descarcare formular 230.

Adresa

str. Grădiniței, nr. 5, Mun. Pașcani
jud. Iași, ROMÂNIA

telefon

Telefon: 0232 763 600
FAX: 0232 765 060

Email

spitalulmunicipalpascani@gmail.com
spitalulmunicipalpascani@yahoo.com